أولا :- المكونات ((( من عند العطار ولازم تكون جديده مش مركونه ومعتقه من مده طويله عنده )))
( 1 ) أوقية عود قرح { عاقر قرح }
( 2 ) أوقية فلفل أبيض
( 3 ) أوقية زنجبيل مطحون
( 4 ) أوقية بذر فجل
( 5 ) أوقية كبابة صيني
( 6 ) أوقية حب هان { اللي بنستخدمه في عمل الشوربة }
( 7 ) نصف كيلو عسل نحل منزوع الرغوة
( 8 ) صفار عشرين بيضه (( بلدي أو أحمر وسيبك من الأبيض ))
( 9 ) برطمان بلاستيك وابعد عن الزجاج خالص
_________________________________________
ثانيا :- طريقة التحضير
( أ ) تحضير العسل :- تحضر أناء ( حله ) تغسلها جيداااا,,, ثم تضع بها نصف كيلو عسل النحل الصافي,,, ثم تضعها على النار اللينه ( نار هادئه )....
وتتركها حتى يغلي العسل دون ان تغطي الاناء,,, وبعد ذلك ستجد على وجه العسل رغاوي تزيلها بالملعقه جيدا,,,, ثم تبعد الاناء عن النار وتغطيه الى أن يبرد العسل تماما.....
( ب ) تحضير العطاره المذكورة أعلاه
ضع فيه كل نوع لوحده وتدقه لحد ما يبقى ناعم جدا (( مطحون على الأخر ))
استخدم مطحنة الخلاط ... او دقه في الهون
بعد ما تطحن كل نوع لوحده تحطهم على بعض وتقلبهم كويس
( ج ) حضرتك هتحط العشرين بيضه في اناء به ماء مغلي وتسلقهم كويس اوي
( د ) حضرتك هتكون محضر البرطمان البلاستيك
ولما يدفىء العسل تبدأ حضرتك في نفس الوقت انك تاخد الصفار من العشرين بيضه المسلوقين وتحطهم في طبق بلاستيك ((( اناء أو صحن )))
وبالملعقه تفرك الصفار وتخلطه بالمكونات العطاريه اللي طحنتها سيادتك قبل كده وتقلب فيهم لحد مايكونا شيء واحد (( مخلوطين جيدا ))...
بعد كده تروح عند الاناء اللي فيه عسل النحل المنزوع الرغوة بعد ما يكون دافي وتضع فيه العشاب والبيض..
تفضل تقلب فيه حتى يتجانس الخليط وتشم رائحته اللي طبعا تغيرت عن كونها رائحة عسل نحل فقط ... اهم حاجه تكون النار هادئه خالص.
( ه ) بعد ما تشيل الخليط من على النار
تضع الخليط في البرطمان البلاستيك بعد غسله جيدا ثم تحكم اغلاقه جيدا
وتضعه في مكان مظلم لمدة ثلاثة أيام للتعتيق...
ثالثا :- طريقة الاستخدام
هتاخد كل يوم من الخليط قدر ملعقه ونصف ( ملعقة الطعام وليس الشاي )
على الريق قبل الفطار بساعه وقبل وجبة الغداء بساعه وقبل العشاء بساعه وقبل النوم
لمدة من اسبوع الى عشرة أيام ((( لا تقرب فيها زوجتك طيلة هذه المده ان كنت تريد الصالح لك فهذا شيء يجعلك تحتقر شيء اسمه الفياغراااااا )))
بعد العشرة أيام تتناول من الخليط مثلما ذكرت لك ولكن ملعقه واحده فقط عند كل وقت من الأوقات المذكورة....